Montag, 1. September 2008

Vi ses i Monte Carlo!

Efter ett par veckors Sverige-semester brukar det känns lite tungt att lämna landet, familjen och vännerna och åka tillbaka till vardagen. Men denna gången kändes det hela lite enklare eftersom den sista helgen kröntes med en grym bröllopsfest på Tjörn. Henke Rafstedt gifte sig med sin Lina och vi dansade på borden till halv fem på söndagsmorgonen.


Att säga hejdå till vapendragarna från Lund; Peter och Thomas var också lättare än vanligt. Dom hade bokat flyg från Göteborg för att glida runt ett par dagar på franska nordkusten. Jag tog fram kartboken och upptäckte att t.ex. Nice bara ligger 3,5 timme från Varese. Saken var alltså biff - fest, i Nice, med Thompa o Peter helgen direkt efter att vi sagt hejdå på Tjörn. Gut!


Eftersom varken resa, fest eller hotell är gratis beslöt vi oss för att försöka vinna tillbaka det vi spenderat. Vi drog alltså till casinot i Monte Carlo.

Över ett parti yatzy på hotellrummet la vi upp en vattentät plan för hur vi skulle blåsa dom på rouletten. Vi var helt säkra på att vi hittat ett system utan luckor! Tyvärr hade vi inte räknat med speljävulen som vi alla har i oss och "vinsterna" är inget jag har lust att skriva om :)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen