Dienstag, 14. Oktober 2008

Leksaken från helvetet

Lägenheten som vi hyrde låg kanonbra bara ett par hundra meter från en flera kilometer lång sandstrand och nära Alghero city.

På onsdagen var det marknad på gatan nedanför. Vi gick dit för att kolla om vi hittade någon liten souvenir att ta med hem samt för att köpa frukost. Och så, mitt bland oliver, vindruvor och ostar låg den plötsligt där; en rosafärgad Barbie-leksaksmobiltelefon med blinkande lampa och ringsignaler. Kajsa föll direkt och vi tänkte att det är kanske inte så dumt eftersom hon alltid snor våra telefoner. Små barn ska ju inte leka med strålande mobiler har jag läst... Sagt och gjort, vi betalade 1 ynka € och dagen var räddad. Iallafall Kajsas dag.

Gissa hur lång tid det tog innan jag blev dum i huvudet av att lyssna på Barbie-telefonen. Spela filmen 3 gånger i sträck och försök undvika huvudvärk. Inte så lätt va?

Telefonen är numera ituplockad och högtalaren rejält modifierad så nu får hon leka med den igen.

Okej för att man ångrar att man köpt vissa saker till Kajsa, men ibland är det väldigt svårt att säga nej till den lilla filuren. Kolla bara den tiggande hundvalpsblicken hon fyrade av när hon satt klistrad framför ett skyltfönster i Alghero där hon hittat ett par röda, glittrande diamantförsedda festskor. Som tur var var skoaffären stängd :)

1 Kommentar:

  1. Kajsa har ungefär samma oemotståndliga blick som Hugo har när han vill ha en kaka till. Den kan inte farmor/mormor säga nej till!

    Farmor

    AntwortenLöschen