Montag, 15. Juni 2009

Kusinen


Efter en hård semestervecka med bl.a. bröllop i Hamburg, nudistbad i nordtyskland, svensexa i Malmö och en 22-timmars arbetsdag mitt i det hela är vi nu tillbaka i Varese sedan ett tag tillbaka. Mer om dessa bravader när/om jag återfår min kamera som senast sågs vid liv på en efterfest på ett hotellrum i Malmö...

Den gångna veckan var det dags för nobelt besök från Sverige. Kusin Peter, Caroline och lilla Wilma (även kända som familjen Persson) var influgna från Karlskrona. Med "kusinen" (som efter diverse upptåg, blöta nätter, brottningsmatcher och långa somrar tillsammans nästan kan sägas vara "mer" än en kusin) blir det alltid kul och vi har haft några riktigt goa italienska dagar tillsammans.

Bl.a. hann vi med att vattna kalvarna på bondgården...


...käka hamburgare i stadsparken vid Luganosjön, bestiga ett heligt berg samt käka korv-ost-skink-buffé och grymt god glass på balkongen. Nya smaken "ostkaka" med jordgubb kan jag rekommendera!


Kalle växer som en gödkalv och är viktmässigt snart utanför skalan som gäller för 4-månaders barn :) Han är på toppenhumör mest hela tiden och skrattar så fort man bara tittar på honom. En go gubbe!

2 Kommentare:

  1. Roligt med lite nya bilder. Vilka goa barn alla tre!! Det verkar vara tufft att ha semester, vår börjar om ca 4 veckor. Nu har vi haft sommarvärme ett par dagar, men vid midsommar lovar de ca 16 grader. I kallaste laget eller hur.

    Farmor Maj

    AntwortenLöschen
  2. familjen persson17. Juni 2009 um 12:20

    Tack själva för en riktig kanonvecka!!! Är inte alla som har det så bra att kunna åka till Italien och bo hos släktingar. Som dessutom tar en med på massa fina utflykter! Hoppas allt är bra med er! Kramar från familjen Persson

    AntwortenLöschen