Sonntag, 30. Dezember 2007

Jul i Cervinia

Sa är vi nu hemkomna fran julfirandet i Cervinia. Det överträffade alla förväntningar och blev en perfekt svensk-tysk-italiensk-portugisisk blandning. Som tur var hade morsan smugglat med en svensk julskinka och farsan tomteskägget. Sa när man satt där med den 5:e glöggen i näven kändes det nästan som att vara hemma i Ronnebyhamn.

Kajsas första tomteupplevelse är numera avklarad och efter ett par inledande skrik och tarar vagade hon faktiskt ga fram och hämta en present direkt ur tomtens hand (fast bara tillsammans med mig som livvakt)



Vädret och snötillgangen gick inte heller att klaga pa.


Tröttast var dock inte vi som tillbringade dagarna i pisten utan snarare mor- och farföräldrarna som fick passa ungarna :) Men jag tror att alla var mer än nöjda när det vara dags att packa väskorna för hemresan.

2 Kommentare:

  1. Ja, visst var det en god jul med god mat o härlig gemenskap, fin alpstuga, branta skidbackar (som jag, Åke, aldrig trodde att jag skulle få uppleva), ja vad mer kan man önska sig egentligen?! Allt var väl planerat, tack Heike o Pär för alla förberedelser o bokningar som gjorde att vi kunde fira jul tillsammans!

    Kram Åke o Maj

    AntwortenLöschen
  2. Vi instämmer med föregående talare. Tack så mycket för allt som gjorde det möjligt att fira en riktigt god jul även utanför Sveriges gränser!

    Nästa gång blir det bara svarta pistar!

    Kram Anna & Johan

    AntwortenLöschen