Samstag, 22. August 2009

Att resa med Kajsa och Kalle

Dom är ganska härdade vad det gäller resande våra barn. Kajsa har säkert 20 flygresor bakom sig redan nu och hon är ett stort fan av allt från bussar till båtar och flygplan.

Även Kalle ser rätt nöjd ut va? Här på tåget mellan Malmö och Köpenhamn samt i mammas famn direkt efter en sen landning på flygplatsen i Milano.



Sen har man ju alltid något kul att se fram emot dit man är på väg. Här ett kärt återseende mellan faster Anna och Kajsa på Malmö central.


Kanske är det p.g.a. alla dessa anledningar som det faktiskt går riktigt bra att flänga runt i Europa med dom små liven. Det brukar faktiskt inte vara några större problem, det gäller bara att ladda ordentligt med pixi-böcker, kexchoklad, tålamod, fantasi och energi.
Det kan bli en hel del att släpa på...

Fast själv är man rätt sliten efter en resa från t.ex. Varese till Ronneby. Hela dagen går och ungarna kräver 100% uppmärksamhet. Delvis därför har vi bestämt att vi stannar i Italien över jul. Då slipper man även lägga två hela lediga dagar på att resa. Det blir till att hyra en stuga i Alperna istället. Inte illa det heller även om det blir svårt att få in Kalle Anka på TV:n.
Här är huset som vi hyrt och jag längtar faktiskt lite redan nu.

3 Kommentare:

  1. Det är skönt med resvana barn! Och vad roligt att ni har lyckats fånga samma min på Kalle och Kajsa... Man ser att de är syskon, och vem som är deras far! :D

    /Karin

    AntwortenLöschen
  2. Ja det har du faktiskt rätt i, dom har precis samma mun och leende här. Coolt, det hade jag inte tänkt på.

    Annars är det väl Kajsa som är det största pappa-kopian. Kalle har fått mer från Tyskland :)

    AntwortenLöschen
  3. Förstår att det är en jobbig resa. Hoppas att det var värt det iallafall. Vi har ju fått tre!! veckor i sommar med Er. Underbart för oss.

    Kram från farmor Maj

    AntwortenLöschen