Freitag, 23. Januar 2009

Kajsa 2 år!

Firandet började redan i torsdags på Vareses näst bästa pizzeria "La Baita" som ligger här runt hörnet. Där brukar vara smockfullt men precis som på alla andra restauranger i Italien är där stendött fram tills klockan 20:00, sedan öppnas dammluckan och det forsar in folk. Fram tills dess är man helt själv; det är bara vi konstiga utlänningar som får för oss att käka pizza redan kl 19:00.

I förmiddags firade hon tillsammans med sina kompisar på dagis och ikväll var det kalas här hemma. Kajsa fyllde egentligen år igår men vi bestämde oss för att skjuta på det tills idag. Hoppas hon inte får några bestående men av det :) Hursomhelst verkade hon nöjd med kvällens lilla kalas med tårta och presenter. Fast det började illa eftersom Heike råkade tömma ett halvt floursocker-paket över jordgubbstårtan. Då kan man bli så här grinig eftersom man tycker att jordgubbarna är "smutsiga".

Som tur var fanns det "rena" jordgubbar kvar och då var allt frid o fröjd igen. Själv gillar jag sötsaker och hade inget alls emot det centimetertjocka sockerlagret.

Efter tårtan ville Kajsa visa hur stoooor hon blivit och gick runt o sträckte på sig.

Utöver fingerfärg, en nalle och en bok om en tiger fick hon en docksäng. Det var stört omöjligt att få tag på en docksäng i leksaksaffärerna här i Varese. Men med en gammal kartong och ett par rullar silvertejp från tesa kan man bygga vad som helst.

1 Kommentar:

  1. Vi hade så gärna varit med på kalaset, tårtan ser ju väldigt god ut.
    Tjusig säng, säkert enda exemplaret i världen!
    Kramar till Er alla!!!!

    AntwortenLöschen