Mittwoch, 11. Februar 2009

Shopping

Kajsa tycker verkligen om Kalle och är oftast den första på plats om han vaknar och är ledsen. Hon tycker även det är viktigt att brorsan har ordentligt med kläder på sig så att han inte fryser. Men han kan ju inte bara ärva storasysters gamla trasor så Kajsa och jag bestämde oss för att köra o shoppa lite nytt till lillkillen. Tyvärr är det så att om man inte gillar ljusblåa kläder med krage och pressveck så är det svårt att hitta något i Varese.

Vi körde därför över gränsen till Lugano och där var utbudet bättre, men även på H&M lite utanför Varese hittade Kajsa några tröjor som hon tyckte skulle passa.

Nu ska här käkas morotskaka och drickas kaffe, sedan ska jag packa in carving-skidorna, pjäxorna och skidkläderna i SAAB:en. Imorgon har jag nämligen tänkt köra til Spluegen eller San Bernardino för en heldags åkning! Härligt, hoppas bara inte det bli för mycket moln och snöfall. Prognoserna ser nämligen lite sisådär ut... Men jag brukar ha tur med vädret och litar på att det blir så denna gången också.

1 Kommentar: