Donnerstag, 4. Dezember 2008

En tejpfabrik i Concagno

Som denna blogs namn antyder bor vi i Varese strax norr om Milano. Då kanske man också gissar att att jag jobbar någonstans bland dom flashiga skyskraporna i Milano city, men det stämmer inte riktigt. När jag ska till jobbet kör jag istället ut på landsbygden mot den schweiziska gränsen. Efter ca 12 km krokig landsväg kommer jag till Concagno som är en liten by med en bar, en kyrka, 150 invånare och en tejpfabrik.


En grusväg skiljer vår parkeringsplats från närmsta majsfält (som för tillfället luktar alldeles för mycket gödsel för min smak).


Imorgon kör vi till Zürich för att hälsa på Göran. Tyvärr måste jag köra vidare norrut redan på lördagsmorgonen för att korsa den tyska gränsen. Det är nämligen dags att försöka mygla igenom SAAB:en på besiktningen och eftesom den är tyskregistrerad måste det göras i Deutschland... Om den går igenom utan anmärkning ska det firas med en stor tysk Glühwein på julmarknaden!

2 Kommentare:

  1. Det är bättre med plastdoft när man drar storäddor! :)

    AntwortenLöschen
  2. Blev det något Glüwein?
    I morgon bittida ska jag besiktiga det japanska undret Subaru Legacy och jag borde kunna se fram emot en glögg på kvällen för att nu jämföra vanorna.
    /farsan

    AntwortenLöschen